Oudjaarsavond-cava-Hotel-Zaltbommel

Oud & Nieuw

Bent u degene die tijdens de jaarwisseling juist de rust opzoekt? Zonder luid geknal van het vuurwerk dichtbij en zonder luid feestende mensen, maar juist in knusse en gezellige sferen? Bij Van der Valk Zaltbommel bent u hiervoor aan het juiste adres! In een intieme setting geniet u samen van Oud & Nieuw.

OUD & NIEUW ARRANGEMENT 

Met ons Oud en Nieuw arrangement geniet u tijdens de jaarwisseling van alle luxe die Van der Valk Hotel Zaltbommel te bieden heeft! Met dit arrangement wordt u de hele avond in de watten gelegd. Zo is het arrangement inclusief een aperitief, 4-gangendiner, drankarrangement, Cava en oliebollen, diverse snacks en entertainment. Tot slot: Hoe kunt u het nieuwe jaar nu beter beginnen dan met ons heerlijke en uitgebreide Live Cooking Ontbijtbuffet?

Bekijk de inhoud van dit arrangement

OUDJAARSDINER 

Het diner op Oudjaarsdag is exclusief voor onze hotelgasten. Als hotelgast geniet u op oudjaarsavond van een feestelijk 4 gangen oudjaarsmenu met winterse producten. Per gang bent u vrij om te kiezen uit een aantal gerechten. 

 

NIEUWJAARSONTBIJT

Op nieuwjaarsdag staat er voor u als hotelgast een uitgebreid ontbijtbuffet klaar om het jaar feestelijk te beginnen. Dit buffet is beschikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Bent u geen hotelgast? Dan kunt u vanaf 12.00 uur terecht in Restaurant Salt voor een à la carte lunch.

Boek het arrangement

Terug naar het feestdagenoverzicht