letters-mama-moederdag-Hotel-Zaltbommel

Moederdag in Zaltbommel

Wilt u uw (schoon)moeder in het zonnetje zetten? Kom op zondag 10 mei 2020 naar Van der Valk en geniet met haar van een uitgebreide maaltijd in Restaurant Salt. Uiteraard staat dit in het teken van Moederdag 2020! Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. U kunt dit op de dag zelf bepalen.

Reserveer een tafel

Live Cooking Moederdagbrunch € 33.50

INHOUD MOEDERDAGBRUNCH

Tijdens de Moederdagbrunch 2020 ontvangen we u met een feestelijk glas bubbels en serveren wij een dagverse soep aan tafel. Na de soep bent u vrij om onbeperkt te genieten van het uitgebreide buffet met luxe broden, warme vis- en vleesgerechten, salades, groenten- en aardappelgarnituur en culinaire lekkernijen die we à la minute voor u bereiden. Naast de zoetigheden op het dessertbuffet serveren wij nog een seizoensdessert aan tafel. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen. Dranken die u bestelt bij onze medewerkers worden extra aan de rekening toegevoegd. Mama gaat naar huis met een leuk presentje. 

MOEDERDAG MET DE KINDEREN

Terwijl u geniet van het reguliere buffet, genieten uw kinderen van het lekkers op het kinderbuffet. Daarnaast zorgen wij volop voor vermaak, zoals een knutseltafel, een bioscoopfilm en schmink.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

U bent op 10 mei van harte welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot 14.30 uur geserveerd. 

PRIJS MOEDERDAGBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 33.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Moederdaglunch à la carte

LUNCHEN OP MOEDERDAG

Geen liefhebber van een buffet? Geniet op Moederdag 2020 in Hotel Zaltbommel van een heerlijke à la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Zo mag uw (schoon)moeder zelf kiezen wat zij lekker vindt om te eten die dag. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderkaart. Bij wensen met betrekking tot allergenen, adviseren wij u graag.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Op Moederdag 10 mei 2020 serveren wij de lunch van 11.30 tot 16.30 uur. 

Reserveer een tafel

Moederdagdiner à la carte

À LA CARTE DINER

Geniet van gerechten uit de à la carte dinerkaart of kies voor een 3 gangen Menu de Chef met 2 keuzes per gang. Onze koks werken uitsluitend met seizoensgebonden producten van de maand mei. 

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Voor het diner kunt u op Moederdag 10 mei 2020 terecht van 16.30 tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel