Mogelijkheden
24 december (kerstavond)
17:00 - 19:30
3- of 4-gangen kerstmenu
Indien u kiest voor het 3-gangen kerstmenu, kunt u voor de eerste gang kiezen tussen een voorgerecht of een soep.
25 december (1ste kerstdag)
17:00 - 20:00
4-gangen kerstmenu
26 december (2de kerstdag)
17:00 - 19:00
4-gangen kerstmenu
Invulling Kerstdiner
AMUSE VAN DE CHEF
VOORGERECHT
Hoender rouleau: Eendenlever – structuren bloemkool – kruim van bacon – zaden krokant
of
Tonijn & Coquille: Tonijn tataki– coquille – schuim van Hollandse Garnalen – krokant furikake
of
Carpaccio: Truffel crème – rucola – chips vergeten groenten – Parmezaanse kaas
of
Vergeten groente: Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van oude Beemster – rode biet
SOEP
Pompoensoep: Kokos – pompoen – bosui
of
Tomatensoep: Bosui – courgette
of
Schaaldieren soep: Venkel – bosui – garnalen -vis – schuim van saffraan
HOOFDGERECHT
Tournedos kalf: Kalfshaas – pepersaus
of
Duo van hert: Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van morille
of
Zeebaars: Op de huid gebakken zeebaars – groene asperge –hollandaisesaus
of
Heilbot & Gamba: Heilbotfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus
of
Ravioli: Van bloemkool & beurre noisette – broccoli –hollandaisesaus – hazelnoot - paddenstoelen
DESSERT
Grand dessert: Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
of
Kaas: Een selectie van 5 kazen van 'Puur Kaas & Delicatessen' geserveerd met noten-rozijnenbrood - honingraat
Liever in de middag langskomen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor de Kerstlunch.