Mogelijkheden

24 december (kerstavond)

17:00 - 19:30

3- of 4-gangen kerstmenu

Indien u kiest voor het 3-gangen kerstmenu, kunt u voor de eerste gang kiezen tussen een voorgerecht of een soep.

25 december (1ste kerstdag)

17:00 - 20:00

4-gangen kerstmenu

26 december (2de kerstdag)

17:00 - 19:00

4-gangen kerstmenu

Invulling Kerstdiner

AMUSE VAN DE CHEF

VOORGERECHT
Hoender rouleau: Eendenlever – structuren bloemkool – kruim van bacon – zaden krokant
 of
Tonijn & Coquille: Tonijn tataki–  coquille – schuim van Hollandse Garnalen – krokant furikake
 of
Carpaccio: Truffel crème – rucola  – chips vergeten groenten – Parmezaanse kaas
 of
Vergeten groente: Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuim van oude Beemster – rode biet

SOEP
Pompoensoep: Kokos – pompoen – bosui
 of
Tomatensoep: Bosui – courgette
 of
Schaaldieren soep: Venkel – bosui – garnalen -vis – schuim van saffraan

HOOFDGERECHT
Tournedos kalf: Kalfshaas – pepersaus
 of
Duo van hert: Biefstuk van hert – hertenstoof – saus van morille
 of
Zeebaars: Op de huid gebakken zeebaars – groene asperge –hollandaisesaus
of 
Heilbot & Gamba: Heilbotfilet van de plancha – gamba – kreeftensaus
 of
Ravioli: Van bloemkool & beurre noisette – broccoli –hollandaisesaus – hazelnoot - paddenstoelen

DESSERT
Grand dessert: Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
 of
Kaas: Een selectie van 5 kazen van 'Puur Kaas & Delicatessen' geserveerd met noten-rozijnenbrood - honingraat

Liever in de middag langskomen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor de Kerstlunch.