Van der Valk Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Eten & Drinken

Uitgebreid lunchen

Geniet dagelijks van onze lunch in zowel in ons M.C. Café als in ons Restaurant Salt. Neem plaats in een heerlijke moderne, maar warme ambiance. Door onze grote raampartijen heeft u een wijds uitzicht op de A2.

Reserveer een tafel

A la carte Lunch

Dagelijks kunt u genieten van een lunch in Restaurant Salt. De kaart biedt keuze uit mooie seizoensgerechten van hoge kwaliteit. Bekijk hier de  van Restaurant Salt.

De lunch wordt geserveerd tussen 11:30 tot 17:00 uur. Op zon- en feestdagen serveren wij deze van 11:30 tot 16:30 uur. Geniet in de zomer op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Live Cooking Lunch

Op basis van beschikbaarheid kunt u gebruik maken van het Live Cooking Lunchbuffet. Voor slechts € 17,50 geniet u onbeperkt van dagverse producten zoals een verse seizoenssoep, diverse salades, ovenverse broodsoorten, diverse soorten kaas- en vleessoorten, zoet beleg, zuivel en warme lunchgerechten.

Het Live Cookingbuffet staat klaar op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 13:30 uur. Dit is op basis van besschikbaarheid en uitgezonderd op feestdagen. Informeer daarom even van te voren of het buffet beschikbaar is.  de inhoud van het buffet.

Klik hier voor een 360° foto van het lunchbuffet 

Lunchen met een groep

U bent van harte welkom om met een groter gezelschap te komen lunchen. Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op