Van der Valk Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Eten & Drinken

Uitgebreid lunchen

Geniet dagelijks van onze lunch in zowel in ons M.C. Café als in ons Restaurant Salt. Neem plaats in een heerlijke moderne, maar warme ambiance. Door onze grote raampartijen heeft u een wijds uitzicht op de A2.

Reserveer een tafel

à la carte lunch

Een overleg met een zakenrelatie, een lunch on route of uitgebreid tafelen? Geniet van een heerlijke a la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Dagelijks kunt u van 11:30 tot 17:00 uur genieten van onze lunchgerechten. Bekijk hier onze .

Op zon- en feestdagen serveren wij de lunch van 11:30 tot 16:30 uur.

Geniet van de heerlijke zomerse dagen op het terras, deze grenst aan de uitgestrekte vijver, op zomerdagen is het hier goed toeven.

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Live Cooking Lunch

Op basis van beschikbaarheid geniet u maandag t/m vrijdag* van ons Live Cooking lunchbuffet. Op dit buffet maakt u een keuze uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten begeleid met broden en salades. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen van het buffet.

Het lunchbuffet is geopend van 12:00 tot 14:30 uur en is op basis van beschikbaarheid. Informeer van te voren bij onze receptie naar deze beschikbaarheid via 0418 799 090. 

*Van 9 juli t/m 31 augustus 2018 serveren wij i.v.m. de vakantieperiode geen Live cooking Lunch. Willen jullie in deze periode toch graag gebruik maken van een lunch? Neem contact op, dan denken wij mee over de mogelijkheden!

Lunchen met een groep

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap te lunchenn. Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op