Eten & Drinken

Uitgebreid lunchen

Geniet dagelijks van onze lunch in het M.C. Café of Restaurant Salt. Neem plaats en geniet van de heerlijke moderne, maar warme ambiance. Door onze grote raampartijen heeft u een weids uitzicht op de A2. Geniet op zomerse dagen op het terras die grenst aan de uitgestrekte vijver.

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Reserveer een tafel

Lunchkaart

Dagelijks 12.00 uur tot 16.30 uur
Zon- en feestdagen vanaf 11:30 uur

SOEPEN
POMPOENSOEP 6.50
Bosui - pompoenblokjes - kokos

TOMATENSOEP 6.50
Garnituur van soepballen - bosui

BROODJES
BROODJE TONIJN 9.25
Italiaans broodje - tonijnsalade -tomaat - kropsla - gekookt ei

BROODJE BRIE 9.25
Waldkorn broodje - boerenbrie - rucola - kweeperencompote - crumble van speculaas

BROODJE KIP 9.25
Italiaans broodje - gerookte kipfilet - kip kerrie salade - mango chutney - mesclun

BROODJE CARPACCIO 9.25
Waldkorn broodje - carpaccio - Parmezaanse kaas - rucola - truffelmayonaise - radijs

BROODJE WARM VLEES 11.00
Italiaans broodje - gegrilde beenham - koolsalade - pittige cocktail mayonaise

SANDWICH DE LUXE 11.00
Zweeds vikingbrood - gerookte zalm - avocadocrème - komkommer - roomkaas - little gem

SALADES
SALADE CARPACCIO 13.50
Mesclun - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

CAESAR SALADE 11.00
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje -Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.50
Met gebakken gamba’s 15.50

SALADE ZALM & GAMBA 15.00
Mesclun - gerookte zalm - wakame - limoenmayonaise - gebakken gamba’s

GEITENKAAS SALADE 13.50
Gebakken geitenkaas met spek - mesclun - gezouten noten - kweeperencompote - zoetzuur van pompoen - limoenappel - crumble van speculaas

EI & TOAST
BRIOCHE AVOCADO 9.00
Getoaste brioche - verse avocado - gepocheerd ei - cresson - Hollandaisesaus

BRIOCHE ZALM 10.50
Getoaste brioche - gerookte zalm - verse avocado - cresson - gepocheerd ei - Hollandaisesaus

BOERENOMELET 9.25
Champignon - rookspek - bosui - boerengroenten - bruin of wit brood

UITSMIJTER 9.25
Drie spiegeleieren, keuze uit: ham - kaas - spek of rosbief - bruin of wit brood

UITSMIJTER SALT 9.75
Drie spiegeleieren - tomaat - spek - bosui - gesmolten kaas - bruin of wit brood

HOOFDGERECHTEN
BOMMELS 12 UURTJE 11.50
Broodje kroket & mosterd - kopje tomatensoep - boterham met ham & gebakken ei

FLAMKUCHEN 10.00
Dun gebakken brooddeeg - crème fraîche -spekjes - uien - rucola

RUNDVLEESKROKET 8.95
Twee stuks - mosterd - brood of frites

SATÉ 16.75
Kippendijen - salade - satésaus - kroepoek - gefrituurde uitjes - brood of frites

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - salade - frites - citroen - remouladesaus

TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - kruidenboter - salade - brood of frites

NOORDZEETONG 30.50
Op de graat gebakken - salade - frites - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

NAGERECHTEN
DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

TARTE TATIN 8.50
Warm appeltaartje - roomijs van kaneel - slagroom

KINDERIJSJE 4.50
Met een traktatie uit de schatkist

 

Live Cooking Lunch

Op basis van beschikbaarheid geniet u maandag t/m vrijdag* van ons Live Cooking lunchbuffet. Op dit buffet maakt u een keuze uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten begeleid met broden en salades. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen van het buffet. Dit voor een prijs van slechts € 17.50 per persoon.

Klik hier voor een 360° foto van het lunchbuffet 

Het lunchbuffet is geopend van 12.00 tot 14.30 uur en is op basis van beschikbaarheid. Check van te voren bij onze receptie naar de beschikbaarheid via 0418 799 090. 

*Let op: in juli en augustus kunnen de openingstijden van onze Live Cooking Lunch afwijken. Informeer dit bij onze receptie via 0418 799 090. 

Reserveer een tafel

Prijs

Vanaf 12 jaar: € 17.50
Van 4-11 jaar: € 10.00
Van 0-3 jaar: gratis

Lunchen met een groep

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap (>10 personen) te lunchen. Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op