Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À LA CARTE RESTAURANT

RESTAURANT SALT

Restaurant Salt is gelegen in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en heeft 300 couverts. Het is het hart van het hotel, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gasten worden ontvangen. Neem plaats en geniet in de moderne, warme ambiance van een ontbijt, brunchlunch of diner.

BELEEF LIVE COOKING IN ZALTBOMMEL

LIVE COOKING

Wilt u net even anders brunchen of lunchen? Dat kan bij het ''Live Cooking'' in restaurant Salt. Het buffet is compact, maar heeft een verrassend en groot aanbod. Uw bestelling wordt Live voor u bereid wat zorgt voor een extra speciale beleving!

ONTMOET ELKAAR IN ONZE HOTELBAR

M.C. CAFÉ

Loop gezellig binnen voor een kop koffie en een gebakje van Patisserie de Rouw uit Vught, een kleine hap van onze à la carte lunchkaart, een gezellige borrel of voor een lekkere aperitief voor het diner met vrienden of collega's. Zo kunt u heerlijk genieten van onze wijnen, speciaalbieren of verschillende Gin variaties. 

GENIETEN OP HET TERRAS

TERRAS

Het restaurant van het Hotel Zaltbommel, Restaurant Salt beschikt over een ruim en gezellig ingericht terras. Daarnaast hebben wij 2 terrassen. Op het terras serveren we graag een heerlijke lunch of diner. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in het zonnetje te werken met een heerlijke kop koffie.

RESTAURANT SALT ZALTBOMMEL

'Sautbommel'

GENIETEN IN ZALTBOMMEL

Het restaurant is opgedeeld in knusse zithoekjes. De luxe materialen, stoffen en meubels hebben een geluiddempende werking en dit zorgt voor een prettige akoestiek. Zo kunt u ongestoord uw gesprek aan tafel voeren.

DE NAAM SALT
Vroeger werd Zaltbommel ook wel ‘Saltbommel’ of ‘Sautbommel’ genoemd. Deze naam verwijst naar de handel in Zeeuws zout tijdens de Middeleeuwen dat voor het toenmalige Bommel erg belangrijk was. Restaurant Salt Zaltbommel is hiernaar vernoemd.