Eten & Drinken
MC-Cafe-Hotel-Zaltbommel

Hotelbar M.C. Café

AANBOD M.C. CAFÉ

In onze gezellige loungebar het M.C. Café kunt u de gehele dag terecht. Loop binnen voor een kop koffie en een gebakje van Patisserie de Rouw uit Vught, een kleine hap van onze à la carte lunchkaart of voor een gezellige borrel of aperitief voor het diner met vrienden of collega's. Zo kunt u heerlijk genieten van onze wijnen, speciaalbieren of Gin specials. Uiteraard kunnen we alles begeleiden met diverse borrelhapjes tot 15 minuten voor sluitingstijd.

Bekijk borrelkaart

FLEXWERKPLEK

Het M.C. Café is praktisch ingericht. Er is sterke en snelle WIFI-verbinding en er zijn stopcontacten onder elke tafel. Bovendien zit de loungebar pal aan de afslag 17 Zaltbommel van de A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Dit maakt het M.C. Café dus een goede locatie als centraal meeting point voor zakelijke afspraken of als flexwerkplek om "on route" op de A2 rustig verder te werken. 

LOUNGE ZONNETERRAS

Neem in de zomer plaats op ons ruime terras met relaxte loungebanken en geniet van het uitzicht op de prachtig uitgestrekte vijver. De grote parasollen zorgen ervoor dat u ook met warm weer nog heerlijk kunt vertoeven. Onze medewerkers komen graag een verkoelend drankje of dessert brengen.

360-weergave M.C. Café

OPENINGSTIJDEN M.C. CAFÉ

Geen hotelgast? Uiteraard is iedereen welkom! Het M.C. Café is dagelijks geopend van 08.00 tot 00.00 uur. 

ROUTEBESCHRIJVING 

Het M.C. Café is bereikbaar via de ingang Hotel-Restaurant. Parkeer uw auto gratis voor de deur op parkeerplaats P1. De elektrische laadpunten bevinden zich op parkeerplaats P2.

RESERVEREN M.C. CAFÉ

Reserveer is niet nodig. Komt u met een groter gezelschap of heeft u specifiek iets te vieren? Neem dan vrijblijvend contact op. We bereiden ons dan graag voor op uw komst! 

Neem contact op

Ontdek ook: