Restaurant-Salt-Diner

Hotelarrangement inclusief diner

Bent u op zoek naar een hotel inclusief diner? Boek dan één van de hotelarrangementen bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Het hotelarrangement is inclusief diner en ontbijt. Deze arrangementen zijn superscherp geprijsd en zijn daarom beperkt beschikbaar. Bekijk daarom hieronder gelijk het arrangement dat u wilt boeken.

Bekijk de hotelarrangementen

VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

Voor een hotelarrangement met diner kunt u bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 kiezen uit twee verschillende opties: een arrangement met 3-gangendiner of een arrangement met Live Cooking diner. Deze zijn beide beschikbaar voor één of meerdere dagen. Verblijft u meerdere nachten? Uiteraard zorgen wij voor voldoende afwisseling van uw dinerkeuze!

Belijk de dinermogelijkheden

FIETSARRANGEMENT MET DINER

Zaltbommel en de Bommelerwaard zijn qua natuur en omgeving erg populair bij fietsers. Daarom hebben we voor de fietsliefhebbers een speciaal hotelarrangement inclusief diner en fietsverhuur voor 1 dag. Na het inleveren van de fiets kunt u zich opfrissen in uw kamer en direct aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in het restaurant.

DINERARRANGEMENT TIJDENS DE FEESTDAGEN

Ook tijdens de feestdagen geniet u van een hotelovernachting inclusief diner en ontbijt. Zo geniet u tijdens  en voor oud en nieuw van een feestelijk diner, een ontspannen hotelovernachting en een heerlijk ontbijt de volgende dag. Het wordt een kerst of oud en nieuw die u nog lang bij blijft!

Aanbod per feestdag

BEZOEK DEN BOSCH OF ZALTBOMMEL

Vele gasten brengen tijdens hun verblijf in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 een bezoek aan de cultuurstad van het Zuiden: ‘s-Hertogenbosch. Ook vestingstad Zaltbommel zelf is absoluut een bezoekje waard! Ga lekker shoppen, snuif de cultuur op, zoek rust in de natuur of bekijk de interessante historie. Heeft u een hotelarrangement inclusief diner? Dan staat u bij terugkomst in het hotel een heerlijk diner en comfortabel bed te wachten.

Meer over de omgeving

Boek een hotelarrangement