Maaspoort Den Bosch

OVER MAASPOORT DEN BOSCH
Maaspoort Den Bosch is een vergader- en (sport)evenementen accommodatie gelegen aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Naast vergaderingen, (sport)evenementen en congressen is Maaspoort Den Bosch de thuishaven van Basketbalclub Heroes Den Bosch. Door de gunstige ligging ten noorden van ’s-Hertogenbosch is de locatie goed bereikbaar vanaf de A2 en de A59.

AFSTAND VAN HET HOTEL
Bent u uitgenodigd voor een bezoek aan Maaspoort Den Bosch en zoekt u naar een kwalitatief goede hotelaccommodatie in de buurt? Maaspoort Den Bosch werkt nauw samen met Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 die zich op slechts 15 minuten afstand van elkaar bevinden. Dankzij de ligging van het hotel pal aan de A2 en op steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch, bent u snel weer onderweg en kunt u de stadsdrukte mijden. Dit is een prettige manier om geheel tot rust te komen tijdens of na uw bezoek aan Maaspoort Den Bosch.

HOE BEREIK IK DE MAASPOORT?
Naast uw eigen auto, zijn er vanaf Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 nog 3 andere manieren om Maaspoort Den Bosch te bereiken:

  • Amber Car: Met deze deelauto betaalt u alleen voor het gebruik. De Amber auto reserveert u van te voren via de app en vervolgens pikt u de auto op bij het hotel en u zet de auto weer neer in de buurt van de locatie.
  • Eigen auto: Parkeer uw auto bij Van der Valk Hotel ZaltbommelA2 kom met een taxi naar Maaspoort Den Bosch. Parkeren op het hotelterrein is namelijk gratis en zo voorkomt u eventuele parkeerstress. Bovendien hoeft zo niemand de BOB te zijn.
  • Openbaar vervoer: Vanaf het station in Zaltbommel bent u in 10 minuten op het centraal station in ’sHertogenbosch. Vanaf het station vertrekt er iedere 10 minuten een bus naar de evenementenlocatie.

Meer informatie: www.maaspoortdenbosch.nl
Afstand van het hotel: 14 km