Fietsen

Bent u fietsliefhebber? Dan staat een fietstocht door de Bommelerwaard vast hoog op uw verlanglijstje. De Bommelerwaard is een prachtige fietsregio en is dus een absolute aanrader! Vanaf de slingerende dijkweggetjes heeft u namelijk een prachtig uitzicht over de fraaie dijkhuizen en het uitgerekte rivierenlandschap.

Onze tip: boek een hotelovernachting in Van der Valk Hotel Zaltbommel en neem het hotel als startpunt om te fietsen in Zaltbommel!

VERHUUR FIETSEN ZALTBOMMEL
Als hotelgast kunt u van tevoren of terplekke een fiets huren bij de receptie. Lees meer over het huren van fietsen in Zaltbommel of het stallen van uw eigen meegebrachte fiets.

DE MOOISTE FIETSROUTE VAN ZALTBOMMEL
De Bommelerwaard beschikt over een netwerk van zeer goede fietspaden die via fietsknooppunten zijn verbonden. Als gast van Hotel Zaltbommel ontvangt u een gratis fietsrouteboekje met deze knooppunten. Het Van der Valk hotel ligt bij Fietsknooppunt 64. Zo start er ook een fietsroute vanuit Zaltbommel. Wilt u meer gedetailleerde informatie? Bij de receptie zijn verschillende fiets en wandelroutes verkrijgbaar. 

4 ROUTES VOOR U UITGELICHT
Welke route u kiest, dat is aan u! Er zijn vele fietsroutes beschikbaar die variëren in lengte. De volgende routes zijn volgens ons zeker de moeite waard!

  • Fietsroute Tussen Maas en Waal (34 km)
  • Fietsroute Grote Rivierenroute (37 km)
  • Fietsroute Dwars door de Bommelerwaard (43 km)
  • Fortenroute (83 km)