Activiteiten

Activiteitenkalender

De Bommelerwaard heeft zó veel te bieden! Benieuwd? Lees meer

Volgende
De tuinen van Appeltern

Locatie

De tuinen van Appeltern

De tuin is dé plek om te genieten. Het hele gezin moet zich er thuis voelen en kunnen relaxen, eten, spelen of werken. Wat er in uw eigen tuin allemaal mogelijk is, ziet u in de praktijk in De Tuinen van Appeltern. Het bijna 23 hectare grote tuinideeënpark biedt voor ieder wat wils!

De Tuinen van Appeltern is namelijk Europa’s mooiste en grootste tuinideeën- en inspiratiepark en is gelegen in het mooie Land van Maas & Waal. U vindt er meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De bloeiende borders, de nieuwste tuinmaterialen, accessoires, beplanting en meubilair bieden veel inspiratie. De laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied zijn bij ons te vinden en iedere dag is weer anders.
Naast het grote plantenrijk en de inspiratietuinen is er nog veel meer te zien, te doen en te beleven. Van Natuurlijk spelen tot een high tea en van planten shoppen tot bloemschikken. Van ontdekken tot in de praktijk brengen. Dat maakt het ook nog eens de ideale bestemming voor gezinnen, groepen, feestjes en (bedrijfs)uitjes.