horecapersoneel-werken-bij-hotel-zaltbommel

Hé, nieuwe collega!

Wat leuk dat je interesse hebt! Woon je in de omgeving van Zaltbommel en wil je werken in de horeca? Kom bij ons werken voor kennis, ontwikkeling en plezier. 

Bekijk de vacatures

WERKEN IN HOTEL ZALTBOMMEL

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is een feest om in te werken en een genot om in te verblijven. Het hotel is geopend sinds 2017 en beschikt over 117 kamers, 13 vergaderzalen, een fitness, een à la carte restaurant, een Live Cooking buffet en een loungebar met aangrenzend terras. Er is dus veel diversiteit in banen en afdelingen! Je gaat werken in een hecht en gemotiveerd team, waarbij je in korte tijd veel kennis opdoet over de veelzijdige werkzaamheden.

ERKEND LEERBEDRIJF

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is SBB erkend leerbedrijf. And we have good news for you: Er zijn momenteel namelijk leuke opleidingen en horecastages beschikbaar! Bekijk de beschikbare stages op www.stagemarkt.nl en solliciteer direct! Meer lezen over onze werkwijze en onze kwaliteiten als leerbedrijf?

Over ons leerbedrijf

VACATURES

Ben jij al enthousiast? Laat dan vandaag nog aan ons weten dat je interesse hebt om bij Hotel Zaltbommel te komen werken! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Samen vinden wij de functie die bij jou past!

Bekijk de vacatures

Verplicht veld