Afhalen bij Restaurant Salt

A sense of Salt at home! Op verzoek van vele gasten start Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 vanaf 21 mei 2020 met een speciale take away service. Zo geniet u ook thuis van de heerlijke gerechten en wijnen van Restaurant Salt in Zaltbommel!

WAAROM AFHALEN BIJ SALT?

Dit zijn de redenen om take away te bestellen bij Restaurant Salt:

  • Ophalen wanneer het u uitkomt: Alle take away gerechten van Restaurant Salt worden gekoeld aangeleverd, ook de hoofdgerechten. Uw maaltijd hoeft dus niet direct bij het afhalen genuttigd te worden. Haal uw bestelling op elk gewenst tijdstip op en bewaar het tijdelijk in de koelkast.
  • Opeten wanneer het u uitkomt: Uw take away maaltijd blijft maximaal 2 dagen houdbaar in de koeling. Je kunt dus ook voor meerdere dagen bestellen! Handig voor als u dit weekend gaat ‘koken’ voor uw visite!
  • Keuze uit losse gerechten: Bij de take away van Restaurant Salt eet u wat u lekker vindt. U hoeft niet persé een menu af te nemen, bestel gerust ook bijvoorbeeld alleen een los voorgerecht of los dessert.
  • Gerechten van hoge kwaliteit: De producten en ingrediënten zijn vers en van zeer goede kwaliteit. De hoofdgerechten worden bewust gekoeld aangeleverd en hoeft u slechts 10-15 minuten op te warmen in de oven. Op deze manier is uw gerecht heerlijk warm en van hoge kwaliteit!

MAAK VAN AFHALEN EEN FEESTJE

Hoe krijg je dat vleugje Salt bij u thuis? Dat krijgt u door van het afhalen echt een feestje te maken! Zorg voor een feestelijk gedekte tafel en dien het afhaalgerecht op op een mooi bord. Kies nog een bijpassend drankje en eet smakelijk!

TIJDSTIPPEN

Bestellen: tot uiterlijk 16.00 uur op de dag zelf
Afhalen: tot uiterlijk 19.00 uur
Bezorging: niet mogelijk

TAKE AWAY BESTELLEN

Geef uw bestelling telefonisch door of bestel eenvoudig online!

Bestel online

AANBOD

Bekijk hieronder het menu en bepaal zelf welke gerechten u wilt bestellen. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk. U beslist wat u wilt eten! 

Bestelt u een hoofdgerecht? Bij het ophalen zijn deze hoofdgerechten nog niet warm! Middels een korte omschrijving warmt u deze thuis eenvoudig op in de oven. Zo blijven de smaken en de kwaliteit van het gerecht hoog.

Take away voorgerechten

BROOD 1.50
gezouten boter
of
HAM & MELOEN 9.50
Iberico ham – watermeloen – aubergine – Basilicumcrème – tomaat
of
SCHOTSE ZALM 9.50
Kropsla – radijs – avocado  – gerookte zalm – vinaigrette van venkel & komkommer
of
BURRATA 9.50
Gepofte aubergine – kropsla – tomaat – crumble van Parmezaan – olijven – basilicum crème

Take away hoofdgerechten

SCHELVISFILET  16.50
Ovenaardappels – seizoensgroenten – antiboise
of
STEAK 16.50
Black Angus steak van de grill  – ovenaardappels – seizoensgroenten – pepersaus
of
GROENTEN LASAGNE 16.50
Courgette – aubergines – tomatensaus – oude kaas – salade

Let op: Bij het ophalen zijn deze gerechten nog niet warm! Middels een korte omschrijving warmt u deze thuis eenvoudig op in de oven. Zo blijven de smaken en de kwaliteit van het gerecht hoog.

Take away nagerechten

HOLLANDSE AARDBEIEN  6.00
Gemarineerde aardbeien – witte chocolade crème – lavendel crumble
of
TIRAMISU  6.00
Lange vingers – koffie – mascarpone crème – cacao

Wijnen

WITTE WIJNEN
Lantana Semillon/Chardonnay 2018 - 14,50
Australië | Big Rivers | 60% Semillon & 40% Chardonnay
Heel plezierig glas wijn. Rond, sappig en heerlijk frisse zuren. In de mond ook mooi fris en zacht, waar de Semillon zorgt voor een brede, levendige smaak en uitkijkt naar een tweede glas.                                                                         

RODE WIJNEN
Lantana Shiraz/Cabernet 2018 - 14,50
Australië | Big Rivers | 60% Shiraz & 40% Cabernet Sauvignon
Lekkere, sappige wijn. De Shiraz zorgt voor subtiele peperaroma’s, waar de Cabernet rijpe bessen en mokkageuren brengt. Rijke smaak waar het fruit domineert en een zachte volle afdronk geeft.

ROSE WIJNEN
La Cuna de la Poesia Rosado 2019 - 14,50
Spanje | Rioja | 100% Garnacha
Deze lichte zalmroze Rosé verleidt direct door zijn smakelijk boeket van bosaardbei en frisse framboos. In de mond mooi droog en fris met een sappige afdronk. 

RESERVEREN IN HET RESTAURANT

Geniet u toch liever van de persoonlijke aandacht en service van onze collega's? Klik hieronder om een tafel in Restaurant Salt te reserveren. 

Reserveer een tafel

Let op: uw aanvraag is nog geen definitieve tafelreservering! Door de maatregelen is er een beperkte capaciteit. We laten u z.s.m. weten of er op de gewenste datum en tijd nog beschikbaar is.