Privé bijeenkomsten

Rouwbijeenkomsten

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Na een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Wij nemen u graag enkele zorgen uit handen en ondersteunen u met het organiseren van een condoleance of een samenzijn na de uitvaartplechtigheid. 

Neem contact op

CONDOLEANCES

Voor afscheid nemen is tijd nodig. Er zijn diverse mogelijkheden om in privé sferen afscheid te nemen van uw dierbare, voor grote of kleine condoleances. Wij bieden een intieme setting waar u in alle rust kunt condoleren, napraten en steun geven. Een locatie als hotel Zaltbommel biedt als voordeel:

  • Rouwen in een privé-omgeving
  • Rustig napraten zonder eindtijd
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren
  • Mogelijk om de kist in de zaal te plaatsen
  • Ingericht op grote gezelschappen
  • Goede en professionele verzorging

UITVAARTDIENSTEN

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is tevens geschikt voor uitvaartdiensten. Dit doen wij uiteraard in samenspraak met uw uitvaartverzorger. Er zijn verschillende ruimtes , de grootste zaal biedt zitplek voor 250 personen. De zalen zijn standaard uitgerust met de benodigde audiovisuele middelen en faciliteiten, zoals een microfoon, katheder, goede geluidsinstallatie en projectiescherm. 

ROUTEBESCHRIJVING

Van der Valk Zaltbommel is gelegen aan de rand van Zaltbommel aan afslag 17 van de A2 en is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de begraafplaats en het crematorium. De zaal is bereikbaar via de aparte ingang P2 Meetings & Events. Voor de ingang is voldoende gratis parkeergelegenheid.

CATERING EN KOFFIETAFEL

Het samenzijn kan op verschillende manieren ook culinair worden ingevuld. Denk aan een koffietafel met uw familie, borrel om alle herinneringen op te halen of intiem diner in besloten kring. Hieronder vindt u een standaard koffietafels. Uiteraard bespreken wij graag uw wensen voor een persoonlijk en zo'n prettig mogelijk afscheid.

Neem contact op