Geniet met Pinksteren 2020

Het is bijna zo ver, Pinksteren 2020! Wat zijn uw plannen op eerste Pinksterdag of tweede Pinksterdag? Kom met elkaar bij Van der Valk Hotel Zaltbommel genieten van een heerlijke Pinksterlunch of een diner in ons Restaurant Salt.Kies uit het culinaire aanbod van Restaurant Salt voen reserveer uw tafel. Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver.

Tot ziens in Hotel Zaltbommel op eerste of tweede Pinksterdag!

Reserveer een tafel

Live Cooking Pinksterbrunch € 33.50

Inhoud Pinksterbrunch

Bij Van der Valk hotel Zaltbommel-A2 geniet u ieder jaar van een Live Cooking Pinksterbrunch. De Pinksterbrunch 2020 bestaat uit:

  • Cava bij ontvangst
  • Dagverse soep voor u geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruivan het Live Cooking Pinksterbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend dessert voor u geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten (schmink, knutselen, kinderfilm)

Brunch voor de kinderen

Terwijl u als ouder geniet van de brunchbuffet, maken de kinderen hun keuze uit het lekkers op het kinderbuffet. Dit is een verlaagd gedeelte speciaal voor kinderen ingericht. Zo kiezen ook zij wat ze graag willen eten. Bovendien is er voor hen in Hotel Zaltbommel tijdens de Pinksterbrunch volop vermaak. Er kan gratis worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop en er is een knutseltafel waaraan ze creatief bezig kunnen zijn.

Beschikbaarheid & Aanvang

De Pinksterbrunch 2020 wordt geserveerd op eerste Pinksterdag 31 mei 2020. Reserveer uw tafel tijdens Pinksteren tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch in Hotel Zaltbommel is tot 14.30 uur beschikbaar, maar blijf uiteraard gerust nog even natafelen. Komt u op tweede Pinksterdag? Dan serveren wij een uitgebreide Pinksterlunch. 

Prijs Pinksterbrunch

Vanaf 12 jaar: € 33.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Pinksterlunch à la carte

Lunchen met Pinksteren 2020

Bent u tijdens Pinksteren 2020 onderweg via de A2? Neem de afslag 17 en kom gezellig een hapje eten met elkaar. Ook tijdens Pinksteren 2020 geniet u namelijk van een heerlijke à la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Op vragen over allergenen geven onze medewerkers u graag een passend antwoord.

Pinksteren voor de kinderen

Uw kinderen maken hun keuze uit het speciale kindermenu. Daarnaast kunnen zij spelen in de Kidsroom die zich in het restaurant bevindt. Zo houdt u als ouder vanaf uw tafel een oogje in het zeil.

Beschikbaarheid & aanvang

U bent welkom voor de lunch van 11.30 tot 16.30 uur. Dit geldt voor beide Pinksterdagen dus voor 31 mei en 1 juni 2020.

Reserveer een tafel

Pinksterdiner à la carte

Dineren met Pinksteren

Wilt u op eerste of tweede Pinksterdag gezellig met elkaar dineren? Reserveer een tafel in ons sfeervolle Restaurant Salt en geniet van ons à la carte diner. De gerechten zijn geselcteerd uit het seizoen en zijn bereid met dagverse producten uit de streek. Bij wensen met betrekking tot allergenen, adviseren wij u graag. Voor de kinderen serveren wij gerechtjes van de speciale kinderkaart.

Onze tip: kies voor één van onze twee smakelijke 3 gangen keuzemenu's. Zo hoeft u alleen te kiezen welk gerecht per gang u wilt eten! Het Menu de Chef is samengesteld met producten uit de huidige maand en heeft heerlijke combinaties van exclusieve ingredienten, het Toekanmenu bevat meer toegankelijkere gerechten. Welk menu heeft uw voorkeur?

Beschikbaarheid & aanvang

U kunt tijdens Pinksteren 2020 op zowel eerste als tweede Pinksterdag bij ons terecht van 16.30 tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel

Terug naar Feestdagenoverzicht