Ontbijt-Zaltbommel

Uit eten met Pinksteren

Wat zijn uw plannen met pinksteren 2023? Geniet bij Van der Valk Hotel Zaltbommel van een heerlijke lunch of diner in Restaurant Salt. Tot ziens op eerste of tweede Pinksterdag!

Reserveer een tafel

Misschien wilt u wel een pinksterweekend weg? Boek dan ook een hotel overnachtig bij ons. Het enige wat u dan nog moet bedenken is een leuke activiteit voor tijdens pinksteren. Misschien wel een fiets huren! 

AANBOD RESTAURANT SALT

Wilt u uit eten met Pinksteren? In Restaurant Salt kan dit op de volgende culinaire mogelijkheden:

Lunch à la carte met Pinksteren

LUNCHEN MET PINKSTEREN

Bent u tijdens Pinksteren onderweg via de A2? Neem de afslag 17 en kom gezellig binnenlopen voor een heerlijke à la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver.

PINKSTEREN VOOR DE KINDEREN

Uw kinderen maken hun keuze uit het speciale kindermenu. Daarnaast kunnen zij spelen in de Kidsroom in het restaurant. Zo houdt u als ouder vanaf uw tafel een oogje in het zeil.

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

U bent welkom voor de lunch van 11.30 tot 16.30 uur. Dit geldt voor beide Pinksterdagen.

Reserveer een tafel

Diner à la carte met Pinksteren

DINEREN MET PINKSTEREN

Wilt u gezellig ‘s avonds met elkaar uit eten met Pinksteren? Geniet van ons à la carte diner met gerechten uit het seizoen, bereid met dagverse producten uit de streek. Voor de kinderen serveren wij gerechtjes van de kinderkaart.

Onze tip: kies voor één van onze twee smakelijke 3 gangen keuzemenu's. Het menu van de Chef heeft heerlijke combinaties van exclusieve ingrediënten, het Toekanmenu bevat meer toegankelijke gerechten. Welk menu heeft uw voorkeur?

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

U kunt op eerste Pinksterdag en tweede Pinksterdag bij ons dineren van 16.30 tot 21.30 uur.

Reserveer een tafel