Live-Cooking-Hotel-Zaltbommel

Uit eten met Pinksteren

Meer informatie volgt op deze website. 

Wat zijn uw plannen in het Pinksterweekend? Geniet bij Van der Valk Hotel Zaltbommel van een heerlijke brunch, lunch of diner in Restaurant Salt. Tot ziens op eerste of tweede Pinksterdag!

Reserveer een tafel

AANBOD RESTAURANT SALT

Wilt u uit eten met Pinksteren? In Restaurant Salt kan dit op de volgende culinaire mogelijkheden:

Live Cooking Pinksterbrunch € 33.50

INHOUD PINKSTERBRUNCH

Uit eten met Pinksteren is nog nooit zo gezellig en ontspannen geweest! Geniet van een Live Cooking Pinksterbrunch bij Van der Valk hotel Zaltbommel-A2. De brunch van dit jaar bestaat uit:

  • Cava bij ontvangst
  • Dagverse soep voor u geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Live Cooking Pinksterbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend dessert voor u geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten (schmink, knutselen, kinderfilm)

BRUNCH VOOR DE KINDEREN

Terwijl u als ouder geniet van het brunchbuffet, maken de kinderen hun keuze uit het lekkers op het kinderbuffet. Dit is een verlaagd gedeelte speciaal voor kinderen ingericht. Zo kiezen ook zij wat ze graag willen eten. Bovendien is er voor hen in Hotel Zaltbommel tijdens de Pinksterbrunch volop vermaak. Er kan gratis worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop en er is een knutseltafel waaraan ze creatief bezig kunnen zijn.

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

De Pinksterbrunch wordt alleen geserveerd op eerste Pinksterdag. Reserveer uw tafel tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch in Hotel Zaltbommel is tot 14.30 uur beschikbaar, maar blijf uiteraard gerust nog even natafelen.

Als uit eten wilt op tweede Pinksterdag, dan serveren wij een à la carte lunch.

PRIJS PINKSTERBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 33.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Lunch à la carte met Pinksteren

LUNCHEN MET PINKSTEREN

Bent u tijdens Pinksteren onderweg via de A2? Neem de afslag 17 en kom gezellig binnenlopen voor een heerlijke à la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver.

PINKSTEREN VOOR DE KINDEREN

Uw kinderen maken hun keuze uit het speciale kindermenu. Daarnaast kunnen zij spelen in de Kidsroom in het restaurant. Zo houdt u als ouder vanaf uw tafel een oogje in het zeil.

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

U bent welkom voor de lunch van 11.30 tot 16.30 uur. Dit geldt voor beide Pinksterdagen.

Reserveer een tafel

Diner à la carte met Pinksteren

DINEREN MET PINKSTEREN

Wilt u gezellig ‘s avonds met elkaar uit eten met Pinksteren? Geniet van ons à la carte diner met gerechten uit het seizoen, bereid met dagverse producten uit de streek. Voor de kinderen serveren wij gerechtjes van de kinderkaart.

Onze tip: kies voor één van onze twee smakelijke 3 gangen keuzemenu's. Het menu van de Chef heeft heerlijke combinaties van exclusieve ingrediënten, het Toekanmenu bevat meer toegankelijke gerechten. Welk menu heeft uw voorkeur?

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

U kunt op eerste Pinksterdag en tweede Pinksterdag bij ons dineren van 16.30 tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel