Geniet met Pinksteren 2019

Bent u tijdens de Pinksterdagen onderweg? Kom met het hele gezin genieten van een heerlijke lunch of diner in ons Restaurant Salt. Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Reserveer een tafel

Brunch 1e Pinksterdag

Brunch met Pinksteren 2019 in Van der Valk Zaltbommel
Bij Van der Valk hotel Zaltbommel kunt u ieder jaar terecht voor een heerlijke en onbezorgde Pinksterbrunch. De Pinksterbrunch 2019 bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur en culinaire lekkernijen die we à la minute voor u bereiden.

We sluiten de Pinksterbrunch af met een verrassend dessert wat wij uitserveren aan tafel. Maak daarnaast ook gebruik van de zoetigheden op het dessertbuffet. Tijdens de Pinksterbrunch geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Pinksterbrunch voor de kinderen
Uiteraard passen we tijdens Pinksterbrunch 2019 voor de kinderen het buffet aan. Bovendien zorgen we tijdens de Pinksterbrunch volop voor vermaak voor hen! De kinderen kunnen worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop, er staat een knutseltafel en ze kunnen zich vermaken met de spelletjes in onze ‘kidsroom’.

Aanvang
De Pinksterbrunch wordt geserveerd op 1e Pinksterdag. U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14:30 uur geserveerd. 

Prijzen
Volwassenen: € 33,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 16,75 per persoon
Kinderen 0 t/m 3 jaar eten gratis

A la carte lunch of diner

Tijdens Pinksteren geniet u van een heerlijke à la carte lunch of diner in ons sfeervolle Restaurant Salt. Bekijk hieronder de lunchkaart of dinerkaart met heerlijke dagverse producten uit de streek en gerechten uit het seizoen. Voor de kinderen is er een speciale kaart.

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Aanvang
Tijdens Pinksteren 2019 serveren wij de lunch van 11:30 tot 16:30 uur.
Voor het diner kunt u terecht van 16:30 tot 22:00 uur.

Reserveer een tafel

3-gangenmenu

Heeft u uitgebreid de tijd om te tafelen? Kies dan voor ons vooraf samengesteld 3-gangenmenu. Het menu word in juni bekend gemaakt!

Reserveer een tafel

Reserveren met een groep

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap (>10 personen) te lunchen of dineren. Hiervoor maken we graag een vooraf samengesteld (keuze)menu of een selectie van de kaart. De invulling hiervan stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op