Privé bijeenkomsten

Trouwen in Zaltbommel

Jullie hele dag op één locatie? Dat kan!

Van ceremonie en knallend feest tot overnachting en ontbijt. Vier jullie bruiloft in ons splinternieuwe hotel in hartje Nederland! Willen jullie een grootse bruiloft of houden jullie het liever intiem? Ons ervaren salesteam neemt jullie wensen door en stemt de mogelijkheden daarop af. Jullie hebben één vaste contactpersoon die jullie begeleidt van offerte tot aan de grote dag zelf. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten!

Neem contact op

Ontvangst

ONTVANGST

Dankzij de centrale ligging aan de A2 is onze trouwlocatie goed bereikbaar voor al jullie gasten.

Het zalencentrum beschikt over een aparte ingang, los van het hotelgedeelte. Dit is de tweede ingang van het hotel, genaamd 'Meetings & Events'. Jullie gasten komen dus allemaal door dezelfde ingang binnen en jullie zitten niet tussen de reguliere hotelgasten.

Pal voor de deur van de ingang is gratis parkeergelegenheid. Zo hoeven jullie niet na te denken over de parkeerkosten.

Neem contact op

Ceremonie

CEREMONIE

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is een officieel erkende trouwlocatie. Dit betekent dat jullie ook de huwelijksvoltrekking kunnen laten plaatsvinden in het hotel. Geef elkaar het ja-woord samen met uw familie en vrienden en de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het hotel beschikt over een sfeervol auditorium dat zich perfect leent voor de ceremonie!

Neem contact op

Receptie

RECEPTIE

Het hoge woord is er uit, dat moet natuurlijk worden gevierd! We denken graag mee hoe jullie dit met jullie gasten willen vieren. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijk glas bubbels om samen te toosten, waarna de gasten jullie kunnen feliciteren met jullie kersverse huwelijk.

Dit is ook een mooi moment voor het aansnijden van de taart. Het aansnijden van de bruidstaart is voor vele bruidsparen een hoogtepunt van de trouwdag. 

Na een felicitatie in besloten kring zijn er vast meerdere mensen die jullie willen feliciteren met jullie huwelijk. Dit is mogelijk tot 300 personen.

Neem contact op

Diner

DINER

Geniet van een heerlijk uitgebreid diner met jullie vrienden en familie. Voor de invulling van het diner zijn vele mogelijkheden. Weten jullie al wat jullie wensen zijn? Geniet bijvoorbeeld van een uitgebreid gangendiner, waarbij jullie aan tafel worden bediend. Willen jullie een informele setting, denk dan aan een walking dinner met diverse luxe dinerwaardige gerechtjes. Of geven jullie de voorkeur aan een dinerbuffet, waarbij jullie gasten live de bereiding van de gerechten aanschouwen? De keuze is aan jullie! Wij maken het mogelijk!

Ongeacht de keuze genieten jullie altijd van culinaire seizoens- en streekgerechten van hoogwaardige kwaliteit. De koks besteden veel aandacht aan de gerechten en werken uitsluitend met dagverse producten. Daarnaast adviseren wij u graag met passie over bijpassende wijnen.

Neem contact op

Feest

TROUWFEEST

Willen jullie een feest op jullie bruiloft? Dan toveren we de zaal om in een sfeervolle locatie voor een knallend (thema)feest! Indien gewenst leggen we een (verlichte) dansvloer neer. Voor de openingsdans wordt deze ongetwijfeld vrij gemaakt voor jullie!

Tijdens het feest verzorgen wij jullie gasten uiteraard van full-service bediening. We lopen dus continu rond met hapjes en drankjes, zodat jullie gasten de hele avond goed voorzien zijn.

Ook over de muzikale invulling denken wij graag met jullie mee. De keuze van de muziek is altijd erg persoonlijk. Uiteraard bevelen wij onze vaste DJ van harte aan en kennen wij enkele bandjes die de avond gegarandeerd tot een succes brengen! We brengen jullie graag met hen in contact.

Neem contact op

Overnachting

OVERNACHTING

Vieren jullie het trouwfeest bij ons? Dan doen wij de overnachting in de Presidential Suite met ontbijt cadeau! Om bij te komen van een geweldige dag hoeven jullie dan slechts de lift omhoog te nemen. 

Uiteraard kunnen ook jullie gasten blijven overnachten. Voor jullie gasten doen wij een leuk aanbod, zodat zij extra kunnen genieten van de feestavond en de auto kunnen laten staan. 

Geniet de volgende dag van een uitgebreid ontbijt op bed. Of schuif aan bij jullie familie en vrienden om met zijn allen na te praten over jullie fantastische dag.

Neem contact op

Styling

STYLING

Onze zalen zijn in de basis warm en sfeervol ingericht. De finishing touch is aan jullie! Onze persoonlijke stylist denkt graag met jullie mee hoe we jullie bruiloft naar jullie eigen thema en stijl kunnen inrichten.

Neem contact op