Trouwen in Zaltbommel

Jullie hele dag op één locatie? Dat kan! Van ceremonie en knallend feest tot overnachting en ontbijt. Vier jullie bruiloft in ons splinternieuwe hotel in hartje Nederland!

PERSOONLJK ADVIES

Willen jullie een grootse bruiloft of houden jullie het liever intiem? Ons ervaren salesteam neemt jullie wensen door en stemt de mogelijkheden daarop af. Jullie hebben één vaste contactpersoon die jullie begeleidt van offerte tot aan de grote dag zelf. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten!

Neem contact op

ONTVANGST

Dankzij de centrale ligging aan de A2 is onze trouwlocatie goed bereikbaar voor al jullie gasten. Het zalencentrum beschikt over een aparte ingang. Jullie gasten komen dus allemaal door dezelfde ingang binnen en jullie zitten niet tussen de reguliere hotelgasten. Pal voor de deur van de ingang is gratis parkeergelegenheid. Zo hoeven jullie niet na te denken over de parkeerkosten.

CEREMONIE

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is een officieel erkende trouwlocatie. Dit betekent dat jullie ook de huwelijksvoltrekking kunnen laten plaatsvinden in het hotel. Geef elkaar het ja-woord samen met familie en vrienden en de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het hotel beschikt over een sfeervol auditorium dat zich perfect leent voor de ceremonie.

RECEPTIE

Het hoge woord is er uit, dat moet natuurlijk worden gevierd met bijvoorbeeld een glas bubbels, de taart en de fecilitaties. Uiteraard zijn er vast meerdere mensen die jullie willen feliciteren. Dit is mogelijk tot 300 personen.

DINER

Geniet van een heerlijk uitgebreid diner met jullie vrienden en familie. Voor de invulling van het diner zijn vele mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van een uitgebreid gangendiner, een walking dinner of een dinerbuffet. Jullie genieten altijd van dagverse seizoens- en streekgerechten van hoogwaardige kwaliteit.

TROUWFEEST IN ZALTBOMMEL

Willen jullie een feest op jullie bruiloft? Dan toveren we de zaal om in een sfeervolle locatie voor een knallend (thema)feest! Tijdens het feest verzorgen wij jullie gasten uiteraard van full-service bediening. We lopen continu rond met hapjes en drankjes, zodat jullie gasten de hele avond goed voorzien zijn. Ook over de muzikale invulling denken wij graag met jullie mee.

OVERNACHTING

Vieren jullie het trouwfeest bij ons? Dan doen wij de overnachting in de Presidential Suite met ontbijt cadeau! Uiteraard kunnen ook jullie gasten blijven overnachten. Voor jullie gasten doen wij een leuk aanbod, zodat zij de auto kunnen laten staan en jullie de volgende dag kunnen napraten bij het ontbijt.

STYLING

Onze zalen zijn in de basis warm en sfeervol ingericht. De finishing touch is aan jullie! Onze persoonlijke stylist denkt graag met jullie mee hoe we jullie bruiloft naar jullie eigen thema en stijl kunnen inrichten.

Neem contact op