Van der Valk Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Kerst & NYE

Feestelijk dineren

In de avond serveren wij een spetterend kerstdiner voor u. Geniet in stijl van een zorgvuldig samengesteld en smaakvol diner samen met uw geliefden. Samen zullen wij er voor zorgen dat u een avond beleeft om niet te vergeten.

Tevens is een kerstlunch mogelijk vanaf 12.00 uur. Wij serveren u een 3- of 4-gangenmenu.

Reserveer een tafel

Neem contact op

Voorgerechten

Krab & Rivierkreeft
Noordzeekrab – limoenmayonaise – rivierkreeft – kruidensla – doperwtencrème – groene asperge
 ***
Zalm & Paling
Gemarineerde Schotse zalm – aardperen – palingmousse – rode biet – limoenappel
***
Tamme Eend
Gerookte eendenborst – eendenlever – mais – bundelzwammen – kastanje vinaigrette – hazelnoot
***
Carpaccio
Black Angus rund – rucola – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas – radijs
***
Bulgur
Dadel – feta – kruidige bulgur – rode biet – mais – granaatappel

Soepen

Bospaddenstoelensoep
Bosui – truffelroom – bundelzwam
***
Kreeftensoep
Rivierkreeft – venkel – bosui
***
Tomatensoep
Soepballen – bosui – pomodori

Hoofdgerechten

Zeebaars & Kreeft
Op de huid geroosterde zeebaars – ravioli van kreeft – kreeftensaus
***
Lady Sole
Zeetong 300 gram – gamba – Hollandaisesaus
***
Kalfsentrecote
Van de grill – smeltende Camembert –  jus van PX sherry  
***
Varkenshaas
Hollands scharrelvarken – Iberico ham – bospaddenstoelensaus
***
Filet Mignon
Twee biefstukjes van de haas – rode wijn truffelsaus
***
Hert
Twee bereidingen – stoverij – rugfilet – stoofpeer
***
Ravioli van Pompoen
Bundelzwammen – rode bietensalsa – hazelnoot

Nagerechten

Kaas
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen- appelstroop – rozijnenbrood
***
Grand Dessert
Proeverij van zoetigheden

Prijzen

Volwassenen:
3-gangen € 44,50
4-gangen € 48,50

Kindermenu:
4 t/m 11 jaar  € 22,50