E-chopper huren in Zaltbommel

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 onvergetelijk door er samen op uit te gaan met onze nieuwe E-choppers! Huur deze elektrische scooters voor een hele dag en ontdek de omgeving op een milieuvriendelijke én leuke manier.

Contact

OVER DE E-CHOPPER

Een E-chopper is een soort snorscooter met een snelheid van maximaal 25 km per uur. Dankzij de elektrische aangedrijving is het voertuig 100% milieuvriendelijk én geruisloos! Bovendien is het dragen van een helm niet nodig, u kunt dus gezellig kletsen onderweg. 

HUURPERIODE

Een E-chopper huren bij Hotel Zaltbommel? Dan heeft u de E-chopper de hele dag tot uw beschikking. De E-chopper heeft een actieradius van 50 km, stem hier uw route dus op af.

DE LEUKSTE E-CHOPPER ROUTES

Over routes gesproken... We hebben al verschillende routes voor u uitgestippeld. Hieronder ziet u 3 voorbeelden van onze routes! Onze tip: Wij verzorgen graag een heerlijk lunchpakketje voor onderweg. 

Bommelerwaardse kasteel route - 45 km
De Nieuwe Hollandse Waterlinie tussen Maas en Waal – 43 km

ONTDEK DE BOMMELERWAARD MET DE E-CHOPPER

De Bommelerwaard is een prachtige streek die tussen de Waal en de Maas. Vanaf de slingerende dijkweggetjes heeft u een schitterend uitzicht over het uitgerekte rivierenlandschap en de mooie dijkhuizen. Het goede netwerk van fietspaden maakt deze regio perfect om met de E-chopper te ontdekken!

HUURVOORWAARDEN

  • Een E-chopper huren is alleen mogelijk voor hotelgasten. Waarom blijft u niet gezellig een nachtje slapen? Bekijk onze comfortabele kamers.
  • Vanaf € 37.50 kunt de hele dag op pad met het voertuig.
  • Een E-chopper is uitsluitend voor éénpersoonsgebruik.
  • Voor het huren dient u 16 jaar en in het bezit van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B te zijn. Geen rijbewijs en toch gezellig mee op pad? Huur een E-bike!
  • U bent zelf aansprakelijk voor het beschadigen of vermissen van de E-chopper.
  • Zorgt u ervoor dat u hij aan het einde van de dag weer terug is in het hotel? Dan kunnen wij hem weer opladen.

E-CHOPPER HUREN

Bent u ook zo benieuwd hoe het is om de omgeving te ontdekken op deze leuke E-choppers? Neem dan contact op met onze receptie, onze collega’s helpen u graag. TIP: Er zijn maar vier E-choppers per dag beschikbaar, twijfel dus niet te lang en reserveer snel!

Neem contact op

Toch liever met de (elektrische) fiets op pad? Lees meer over onze fietsverhuur.