Eten & Drinken
Restaurant-Salt-High-Tea-Pure-Leaf-Tea

High Tea

Dagelijks kunt u gedurende 2,5 uur genieten van onze uitgebreide High Tea. Deze wordt geserveerd in de moderne ambiance van Restaurant Salt, in ons M.C. Café of op onze wijnbar. Neem in de zomer plaats op ons terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Reserveer een tafel

INHOUD HIGH TEA

De Afternoon Tea bestaat een etagere gevuld met zoete lekkernijen en diverse broodjes belegd met vis, vlees en kaas soorten. Daarnaast brengen wij tijdens de High Tea nog een warm gerecht bij u aan tafel. Tijdens de High Tea geniet u van diverse theesoorten. Tevens krijgt u een glas jus d'orange. Overige dranken zijn op basis van nacalculatie en worden aan de rekening toegevoegd.

PURE LEAF TEA

Tijdens de High Tea drinkt u theesoorten van het merk Pure Leaf Tea. Door de losse theeblaadjes komen de theesmaken extra goed tot zijn recht. Gebruik de uitleg op de kaartjes en het zandlopertje om per theesmaak de juiste trekkingstijd te krijgen voor de ultieme smaaksensatie. De High Tea wordt op deze manier een echte beleving!

AANVANG HIGH TEA

U bent van harte welkom tussen 12.00 uur en 14.00 uur. De High Tea wordt tot uiterlijk 16.30 uur geserveerd. We verzoeken u minimaal 24 uur van te voren te reserveren. U kunt al terecht vanaf 2 personen. 

PRIJS HIGH TEA

Vanaf 12 jaar: € 20.50
Van 4-11 jaar: € 10.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

SPECIALE WENSEN

Heeft u iets te vieren? Van een babyshower of kraamfeest tot jubilea of familiedag, voor elke speciaal moment maken wij graag een High Tea op maat, eventueel aangekleed zoals u wilt. Speciale dieetwensen of allergieen of eet u hallal? Geef dit van te voren aan ons door, zodat wij hierop voor kunnen bereiden.

Neem contact op

Bekijk ook de mogelijkheden voor: