Restaurant-Salt-Afternoon-Tea-Pure-Leaf

High Tea

Ons restaurant is geopend! Lees hier de maatregelen die wij hanteren.

Dagelijks kunt u gedurende 2,5 uur genieten van onze uitgebreide High Tea. Deze wordt geserveerd in de moderne ambiance van Restaurant Salt, in ons M.C. Café of in onze wijnbar. Neem in de zomer plaats op ons terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Reserveer een tafel

HIGH TEA ZALTBOMMEL

Tijdens de high tea geniet u van:

  • Scones met witte chocoladecreme
  • Diverse zoetigheden
  • Bonbons
  • 3 warme items
  • Minibroodjes belegd met vis-, vlees- en kaassoorten
  • Een glas verse jus d'orange
  • Onbeperkt thee van Pure Leaf

Wanneer u heeft plaatsgenomen, brengen wij de thee, jus d’orange en een etagère vol met zoetigheden en sandwiches De 3 warme items worden gedurende de High Tea bij u gebracht. Overige dranken zijn op basis van nacalculatie en worden aan de rekening toegevoegd.

PURE LEAF TEA

Tijdens de High Tea in Zaltbommel drinkt u theesoorten van het merk Pure Leaf Tea. Door de losse theeblaadjes komen de theesmaken extra goed tot zijn recht. Gebruik de uitleg op de kaartjes en het zandlopertje om per theesmaak de juiste trekkingstijd te krijgen voor de ultieme smaaksensatie. De High Tea wordt op deze manier een echte beleving!

AANVANG HIGH TEA

U bent van harte welkom om 14.00 uur. De High Tea wordt tot uiterlijk 17.30 uur geserveerd. We verzoeken u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. U kunt al terecht vanaf 2 personen.

PRIJS HIGH TEA

Vanaf 12 jaar: € 20.50
Van 4-11 jaar: € 10.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

SPECIALE WENSEN

Heeft u iets te vieren? Van een babyshower of kraamfeest tot jubilea of familiedag, voor elke speciaal moment maken wij graag een High Tea op maat, eventueel aangekleed zoals u wilt. Speciale dieetwensen of allergieen of eet u hallal? Geef dit van tevoren aan ons door, zodat wij hierop voor kunnen bereiden.

Neem contact op

Bekijk ook de mogelijkheden voor: