Activiteitenkalender

De Bommelerwaard heeft zó veel te bieden! Benieuwd? Lees meer

Volgende
Maaspoort Sports & Events

Locatie

Maaspoort Sports & Events

OVER MAASPOORT
Maaspoort Sports & Events is een vergader- en (sport)evenementen accommodatie gelegen aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Naast vergaderingen, (sport)evenementen en congressen is Maaspoort Sports & Events de thuishaven van Basketbalclub Heroes Den Bosch. Door de gunstige ligging ten noorden van ’s-Hertogenbosch is de locatie goed bereikbaar vanaf de A2 en de A59.

AFSTAND VAN HET HOTEL
Bent u uitgenodigd voor een bezoek aan Maaspoort Sports & Events en zoekt u naar een kwalitatief goede hotelaccommodatie in de buurt? Maaspoort werkt nauw samen met Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 die zich op slechts 15 minuten afstand van elkaar bevinden. Dankzij de ligging van het hotel pal aan de A2 en op steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch, bent u snel weer onderweg en kunt u de stadsdrukte mijden. Dit is een prettige manier om geheel tot rust te komen tijdens of na uw bezoek aan Maaspoort Sports & Events.

HOE BEREIK IK DE MAASPOORT?
Naast uw eigen auto, zijn er vanaf Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 nog 3 andere manieren om Maaspoort Sports & Events te bereiken:

  • Amber Car: Met deze deelauto betaalt u alleen voor het gebruik. De Amber auto reserveert u van te voren via de app en vervolgens pikt u de auto op bij het hotel en u zet de auto weer neer in de buurt van de locatie.
  • Eigen auto: Parkeer uw auto bij Van der Valk Hotel ZaltbommelA2 kom met een taxi naar Maaspoort Sports & Eve. Parkeren op het hotelterrein is namelijk gratis en zo voorkomt u eventuele parkeerstress. Bovendien hoeft zo niemand de BOB te zijn.
  • Openbaar vervoer: Vanaf het station in Zaltbommel bent u in 10 minuten op het centraal station in ’sHertogenbosch. Vanaf het station vertrekt er iedere 10 minuten een bus naar de evenementenlocatie.

Meer informatie: www.msedb.nl
Afstand van het hotel: 14 km